Diensten

Ons complete aanbod stukadoorswerkzaamheden in Den Haag en omstreken

Stukadoor Den Haag levert een groot aantal stukadoorswerkzaamheden en stucsoorten. Niet alleen pleisterwerk of spuitwerk behoren tot onze standaardwerkzaamheden, ook reparaties aan buitengevels of pleisteren met beton ciré kunnen wij als stukadoorsbedrijf voor u uitvoeren. De laatste paar jaar wordt door ons ook veelvuldig gebruik gemaakt van nieuwe stucsoorten die zeer waterdicht zijn. Denk hierbij aan cementgebonden of met kunststof gebonden pleisterwerk. Naast het aanbrengen van diverse soorten pleisters, kunt u Stukadoor Den Haag ook inschakelen voor het leggen van specialistische werkzaamheden. Deze werkzaamheden die u door ons kunt laten uitvoeren zijn onder meer:

  • het aanbrengen van sierpleisters
  • spachtelputz
  • hoge kwaliteit fijn en ruw schuurwerk
  • glad pleisterwerk of spuitwerk in diverse kleuren en tinten
  • opzetten van buitengevels met cementgebonden pleisterwerk/stucwerk
  • reparatie en onderhoud pleisterwerk – binnen en buitenwerk
  • restauratie antieke plafond en ornamentering
  • vochtwerend behandelen van wanden en plafonds
  • aanleg van speciale producten zoals beton ciré en leemwerk

Over een aantal specifieke werkzaamheden hieronder nog wat extra informatie

Het aanbrengen van hoogwaardig schuurwerk door Stukadoor Den Haag

Schuurwerk is een aparte categorie, veelal door stukadoorsbedrijven toegepast op plafonds om een fraai structuur te creëren die door speciaal gebruik van de vlakspaan tot stand komt. Door grote ronddraaiende slagen te maken met de vlakspaan ontstaat de kenmerkende structuur of handtekening van schuurwerk. In schuurwerk wordt onderscheidt gemaakt tussen fijn en ruw schuurwerk.

Reparatie of renovatie van pleisterwerk door Stukadoor Den Haag

Het opnieuw pleisteren van een wand of scheuren repareren, het behoort allemaal tot de standaardwerkzaamheden van ons stukadoorbedrijf. Stukadoor Den Haag heeft jarenlange ervaring met diverse ondergronden en pleisters die een nieuwe afwerking nodig hebben. Reparatie van stucwerk hoeft in het algemeen niet extreem veel te kosten.

Schakel Stukadoor Den Haag ook in voor restauratie, lijstwerk en stucversieringen

Ook voor allerlei soorten restauratiewerkzaamheden kunt u Stukadoor Den Haag inschakelen. De laatste jaren hebben wij vele oude antieke Haagse panden geholpen aan verfraaide plafonds en lijstwerk. Ook het opnieuw stuccen van antieke schouwen behoort tot onze expertise.

Nieuwe specialiteit van ons stukadoorsbedrijf – cementgebonden pleisterwerk en beton ciré

Cementgebonden pleisterwerk wordt veelvuldig toegepast in badkamers en andere sanitaire en vochtige ruimten. Dit type pleisterwerk heeft vaak een betonlook en is zeer waterafstotend. Een andere afwerking die wij als Stukadoorsbedrijf steeds vaker aanbrengen is beton ciré.